Als hobby van postduiven en fotografie is het denk ik niet raar dat het fotograferen van postduiven mijn voorkeur geniet. Elke duif heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken en die komen het beste tot uiting op de foto van de duif. Ook het oog is per duif heel verschillend en wordt via macrofotografie vast gelegd. Mocht u belangstelling hebben om uw topduif(ven) vast te leggen neem dan contact met mij op via de mail of het contactformulier.  De foto’s worden per mail verstuurd, maar kunnen ook worden afgedrukt en eventueel ingelijst worden op verzoek. Prijs op aanvraag. Onder het kopje Fotografie/Portfolio kunt u enkele van mijn foto’s zien.

Op 13-11-2020 een foto in het Spoor der Kampioenen van “de Stille” van Henk Boertje uit Westerhaar. 
Henk is een een gedreven duivenliefhebber en zijn voorkeur gaat uit naar de overnachting.
Vroeger heeft hij ook meegedaan aan vitesse, midfondvluchten etc. waar hij ook zijn mannetje stond.
Met een klein bestand duiven weet hij toch elk jaar weer een prachtige uitslagenreeks te maken.
Deze geweldenaar heb ik mogen fotograferen voor Henk en zo heeft hij er nog wel eer van die klasbakken zitten.
Het is een geweldige doffer die zich uiteraard al heeft bewezen.
Ook zijn nazaten doen het geweldig op de grote Fond. 

Links ziet u de “Golden Rossi” één van de beste kweekduiven van de Gebr. de Ruijter rechtstreeks uit het kweekhok. Deze doffer komt bij Leo Heremans vandaan en komt uit het dreampair Nieuwe Rossi x Eenoogske. Deze doffer heeft al heel veel 1e prijs winnaars voort gebracht. Een juweeltje in de hand en dit is niet de enige topper die op dit kweekhok aanwezig is. We gaan hier nog veel meer van horen.  

Hier één van onze topduivinnen op het voorblad in het decembernummer 2021 van Het Spoor der Kampioenen. De 20-143 “Champagne” vloog een eerste op de koninginnenrit van de jonge duiven een 1e plaats. Een geweldige gespierde duivin rechtstreeks uit onze topkweker “Barney”. Deze duivin is inmiddels ook naar het kweekhok verhuist. Op de rampvlucht van Sens in 2021 vloog ze nog een 4e prijs.